Berry.En wellness filosofi

20 retningslinjer for mere trivsel, lykke og en positiv indstilling til livet

Article from ons, 05. april 2017

Vi er hvad vi tænker

  • Et smil har aldrig skadet nogen. Men hvorfor er vi så bange for det? Det har intet at gøre med _ at være svag, latterlig eller barnlig. Med et smil, viser du de bedste menneskelige egenskaber såsom venlighed, tilpashed og empati og giver dermed andre mennesker en positiv følelse af påskønnelse.
  • Små gestus af venlighed føles bare godt, og det er for det meste bedre at være på den givende side end på den modtagende ende. Prøv at gøre noget godt for nogen, hver dag, og du vil se, hvordan det beriger dit liv.
  • Familien er vigtig. Ofte vælger vi den nemme løsning og tager familien for givet, men når vi bliver ældre, værdsætter vi den mere og mere. Du vil ikke vide hvorfor, men du vil erkende, hvor vigtig familien er, og at den altid vil være det.
  • Nogle gange kan de triste og ødelæggende ting der omgiver os, overvælde os og trække os ned. Men vi kan forsøge at acceptere dem og fokusere på det positive.
  • Den eneste person, som du kan styre er dig selv. Du har kontrol over dine tanker, dine handlinger og de fleste de gange, dine følelser. At forsøger at styre en ting eller en person, vil kun føre til skuffelser. Hvis du virkelig ønsker at være fri og uafhængig, skal du lære at håndtere dine egne tanker, handlinger og følelser.
  • Hvis du tager dig selv i at klage over alt, har du to muligheder: Forsæt med at beklage dig eller ændre det. Førstnævnte er bare en endeløs cirkel af utilfredshed, så lad vær, slip det!
  • YNogle venner er der for hele livet, de fleste kommer og går, men - det er helt normalt. I behøver ikke at være venner for evigt, bare fordi I har det fantastisk nu i øjeblikket. Værdsæt tiden nu og husk glædeligt tilbage på det, hvis det på et tidspunkt er forbi.
  • Der er intet at sætte i stedet for det at passe på sig selv. Det vil give dig mere, hvis du laver en lille work-out end hvis du opholder dig 30 minutter mere i sengen. At spise sundt - i hvert fald de fleste af gangene - føles bare bedre end konstant at fylde sig med hurtige og fede fødevarer med mange kalorier, uden ret mange næringsstoffer og efterlader dig med en følelse af træthed og at være oppustet bagefter. Du er hvad du spiser!